Image

(Stilte) activiteiten voor jullie.

Onthaasten in de Westhoek? Meerwaarde vinden in Heuvelland? We verzorgen tijdens je verblijf, samen met onze partners, een unieke (stilte)ervaring en/of activiteit op en rond het terrein, alles in het teken van natuurbeleving en gastronomie van de Westhoek.

Voor bedrijven, verzorgen we vanaf 2023, samen met onze partners, en in overleg, een uniek basic-belevingspakket aan op en rond het natuurterrein. Terwijl jullie in alle rust vergaderen, reflecteren, jullie waardebepaling uitwerken of belangrijke (financiële) knopen doorhakken... Informeer gerust naar onze mogelijkheden.

Onderstaande prijzen zijn particuliere prijzen, inclusief btw.

Buitenkoken.

Kookbeleving: samen een volledige maaltijd bereiden op hout.

Onder begeleiding wordt er een voorgerecht, verschillende hoofdgerechten, vele groenten en een nagerecht klaargemaakt boven een kampvuur, in de leemoven, op de hete plaat, in een rooktent, traag gegaard aan het kruis (asador), in een kuil...

Duur: tussen 3 en 12 uur
Prijs: vanaf €550 (tot 10 personen. Extra: va. €35 pp.)

We werken enkel met de beste en eerlijkste producten: biologische groenten en vlees van de regionale boer. 'Vergeten' niet bedreigde vissoorten.

Image
Image

Zelf bier brouwen?

Een workshop duurt ongeveer 5 uur.  Tijdens deze workshop gaan we dieper in op het brouwproces, de verschillende ingrediënten en de gebruikte materialen.

Deze workshop vormt een ideale basis om later thuis zelf aan de slag te gaan.

Prijs: €75pp.

Private wijndegustatie op het terrein

Al proevend neemt de sommelier je mee op een ontdekkingstocht langsheen enkele lokale wijndomeinen. Je degusteert 5 wijnen (proevertjes van telkens 1/4 glas): 1 mousserende, 2 witte, 1 rosé en 1 rood.

Duur: 2u inclusief voorbereiding en klaarzetten
5 wijnen uit de Westhoek
Forfait €240: tot en met 12 personen
Forfait €320: 13 tot en met 18 personen
Forfait €400: 19 tot en met 24 personen
Alle gebruikte materialen inbegrepen (wijnen, glazen, spuwemmers, ...)

Kan ook gegeven worden met 6 wijnen en een degistief.
Prijs excl. eventuele extra ruimte. 

Image
Image

Bezoek aan wijndomein & degustatie

Bezoek een wijngaard op wandel- of fietsafstand.
Bezoek en uitleg wijngaard.
Bezoek en uitleg in vinificatieruimte.
Degustatie 5 wijnen in de wijnproefruimte.
Duur: Bezoek en degustatie: 1,5 uur.

Prijs volgens aantal personen. Informeer bij ons.

Bezoek aan brouwerij De Maere

In opbouw.

Hun brouwzaal is slechts 20 vierkante meter groot. Het volume van de brouwketel is slechts 200 liter. In minder dan 2 minuten is een rondleiding van de brouwerij dan ook afgelopen…

En toch hebben ze een mooie formule uitgewerkt om bezoekers te kunnen ontvangen. 

Ze zetten een soepkom op het vuur, en brouwen samen met jou bier. Ze nemen je mee doorheen alle stappen van het brouwproces. Mouten en maischen, filteren en fermenteren: het komt allemaal aan bod tijdens een ludiek-educatieve demonstratie. Gerst in je Glas: de wonderlijke reis van de gerstekorrel, van op de akker helemaal tot in jouw glas.

Inclusief twee natjes en twee droogjes. Anderhalf tot twee uur. Leeftijd vanaf 12 jaar. Prijzen vanaf 15 euro, afhankelijk van de grootte van de groep. Informeer bij ons. 

Image

heuvelhof

BTW: BE0761.237.291
HRO: 52.967
IBAN:BE37 7510 0165 7528
BIC: AXABBE22