Image

Gastenverblijf op het natuurterrein, inclusief sauna & natuurlijke zwempoel

Met je vrienden wandelen of fietsen in onze prachtige streek, genieten van gastronomie of een museum bezoeken, een optreden meepikken in het muziekcentrum … Nadien kom je volledig tot rust in en rond ons gastenverblijf op het natuurterrein van 1,7 hectare.

Je kan er vrij wandelen en genieten van alle biotopen op het erf, zwemmen in onze natuurlijke poel en onbeperkt een barrelsauna nemen. En verder, heerlijk genieten van de dingen die je thuis niet doet.

Stap gerust eens uit je comfortzone.

Bij elke boeking schenken we je nu gratis de Westhoekvoordeelpas twv. €35!

 

Klik in de agenda op de vrije dagen en start direct je boeking!

Ons gastenverblijf voor 6 personen is volledig privé

Beneden is er een knusse leefruimte met grote zetel, tafel en zes stoelen en een houtkachel (hout inbegrepen). We beschikken niet over televisietoestel met zenders, Netflix ed, maar wel met een dvd-speler en een groot aanbod filmklassiekers. Verder een kleine keuken, een badkamer, toilet en inkomhall. Boven is het slaapgedeelte: 1ste slaapkamer met 2 persoonsbed, 2de slaapkamer met 2 stapelbedden. In optie: 3de slaapkamer met 2-persoonsbed (stapelbed met 2 x 2-persoonsmatrassen).

Er zijn 2 terrassen aan ons gastenverblijf: ontbijt in de ochtendzon aan de voorkant, genieten in de namiddag en avond van de zonsondergang aan de achterzijde op ons ruim terras. Op het terras staat een gratis vuurschaal met driepoot-bbq ter beschikking.

Gratis gebruik van het gehele natuurterrein: wandelen door de weides, bij de schapen, in het bosje, de wijngaard, de boomgaard, het voedselbos … Alles staat er in teken van de natuur. Je kan (na afspraak) onbeperkt gebruikmaken van onze houtgestookte barrelsauna en zwemmen in onze zwempoel.

We hebben ook een ruimte om fietsen te stallen.

Iets drinken? Je kunt bij ons gekoelde wijnen en bieren uit de regio of appelsap uit onze boomgaard aankopen.

Ons gastenverblijf kun je uiteraard ook combineren met andere verblijfsmogelijkheden op 't Heuvelhof.

 

Image

heuvelhof

BTW: BE0761.237.291
HRO: 52.967
IBAN:BE37 7510 0165 7528
BIC: AXABBE22